TEKNINEN
TUKI

Etätuki

Etätuki etähallinnalla

Etätuki tapahtuu tietokoneelle asennettavan etähallintaohjelmiston avulla. Ammattitaitoinen etätuki on kustannustehokas vaihtoehto tietokoneongelmien ratkaisuun sekä käytön opastukseen. Etätukea on saatavilla Windows työasemille ja palvelimille. Kustomrig ratkaisee yli 90% ongelmista 20 minuttiin ja palvelua on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Tarvitset käyttöösi internet-yhteyden sekä etähallintaohjelmiston. Lataa ja asenna alla oleva ohjelmisto koneellesi ja soita 040-751 9248.

Lähituki

Lähitukipalvelu

Ihan kaikkea ei kuitenkaan voi etätuella ratkaista, tällöin on tarpeen tulla paikanpäälle. Lähitukipalvelu onnistuu pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja ajoittain myös Jämsässä. Koneita voi tuoda myös Kangasalle huoltoon tai tarpeen tullen postittaa.

Postikulut veloitetaan postin hinnaston mukaisesti.

Kysy lisää...

Tekninen tuki, tietokoneiden huolto ja korjaus
sertifioidulla ammattitaidolla.

Tietokonehuolto
Tietokonehuolto

Hajosiko kannettavasi näyttö, vai eikö kone käynnisty lainkaan?

Kustomrig korjaa kaikki rikkinäiset PC-tietokoneet, niin pöytäkoneet kuin kannettavatkin.

Varaosat hankitaan aina mahdollisimman nopeasti.

Hyllystä löytyy jonkin verran myös uusia sekä käytettyjä varaosia, kuten kannnettavien näyttöpaneleita ja latureita sekä peruskomponentteja kuten kovalevyjä, virtalähteitä, keskusmuisteja, näytönohjaimia yms.

Kysy lisää...

Lämpötahnojen vaihto

Tietokoneiden lämpötahna kuivuu noin kolmessa vuodessa hankintahetkestä.

Kuivunut lämpötahna ei johda lämpöä jäähdytyssiileen kuten pitäisi ja tuulettimet alkavat pyöriä ylikieroksilla..

Jos lämpötahnaa ei vaihda, se jatkaa kuivumistaan kunnes jäähdytys ei toimi enää lainkaan ja lopulta tietokone hajoaa. Mikäli tietokonetta haluaa käyttää vielä kolmen vuoden jälkeenkin, on se hyvä käyttää ajoissa huollossa. Lämpötahnan vaihto maksaa vain 25-70€ mallista riippuen, ja sillä saa käyttöikää rutkasti lisää.

Kysy lisää...

Takuulla kuntoon!

Kustomrig tuki- ja huoltopalvelut kaikille PC-tietokoneille; kannettavat, palvelimet, pöytäkoneet.
Kustomrig tuki- ja huoltopalvelut ovat avointa ja reilua toimintaa. Työ laskutetaan jälkikäteen, ja vasta sitten kun ongelma on ratkaistu.

Kustomrig

IT-kumppanipalvelut

 


Palvelemme
MA-PE klo 09-19

Copyright (C) 2021