TEKNINEN
TUKI

Etätuki

Etätuki etähallinnalla

Etätuki tapahtuu tietokoneelle asennettavan etähallintaohjelmiston avulla. Ammattitaitoinen etätuki on kustannustehokas vaihtoehto tietokoneongelmiin sekä käytön opastukseen. Etätuki AnyDesk-etähallintaohjelmalla onnistuu Windows- ja Linux-koneille. Kustomrig ratkaisee 90% ongelmista 20 minuuttiin. Palvelu on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Tarvitset käyttöösi internet-yhteyden sekä etähallintaohjelmiston. Lataa ja asenna alla oleva ohjelmisto koneellesi ja soita 040-751 9248.

Lähituki

Lähitukipalvelu

Lähitukipalvelu onnistuu pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja ajoittain myös Jämsässä. Koneita voi tuoda myös Tampereen Annalaan huoltoon tai tarpeen tullen postittaa.

Postikulut veloitetaan postin hinnaston mukaisesti.

Kysy lisää...

Tekninen tuki, tietokoneiden huolto ja korjaus
sertifioidulla ammattitaidolla.

Tietokonehuolto
Tietokonehuolto

Hajosiko kannettavasi näyttö, vai eikö kone käynnisty lainkaan?

Kustomrig korjaa kaikki rikkinäiset PC-tietokoneet, niin pöytäkoneet kuin kannettavatkin.

Varaosat hankitaan aina mahdollisimman nopeasti.

Hyllystä löytyy jonkin verran myös uusia sekä käytettyjä varaosia, kuten kannnettavien näyttöpaneleita ja latureita sekä peruskomponentteja kuten kovalevyjä, virtalähteitä, keskusmuisteja, näytönohjaimia yms.

Kysy lisää...

Lämpötahnojen vaihto

Tietokoneiden lämpötahna kuivuu noin kolmessa vuodessa hankintahetkestä.

Kuivunut lämpötahna ei johda lämpöä jäähdytyssiileen kuten pitäisi ja tuulettimet alkavat pyöriä ylikieroksilla, kun lämpötila ei enää laske normaalisti.

Jos lämpötahnaa ei vaihda, se jatkaa kuivumistaan kunnes jäähdytys ei toimi enää lainkaan ja lopulta tietokone hajoaa. Joten mikäli tietokonetta haluaa käyttää vielä kolmen vuoden jälkeenkin, on se hyvä käyttää huollossa. Lämpötahnan vaihto maksaa vain 20-70€ mallista riippuen, ja sillä saa käyttöikää rutkasti lisää.

Kysy lisää...

Takuulla kuntoon!

Kustomrig tuki- ja huoltopalvelut kaikille PC-koneille; läppärit, palvelimet, pöytäkoneet.
Kustomrig tuki- ja huoltopalvelut ovat avointa ja reilua toimintaa. Työ laskutetaan jälkikäteen, ja vasta sitten kun ongelma on ratkaistu. Laskussa on aina eriteltynä, mitä työ koskee, joten työntekijöidenkin on helppoa olla suoraan yhteydessä.

Kustomrig

IT-kumppanipalvelut

 


Palvelemme
MA-PE klo 09-19

Copyright (C) 2021