Tietotekniikka yrityksille

Tietotekniikkaa yrityksille Hienoa, että olet kiinnostunut Kustomrigin tarjoamista yrityspalveluista. Kerron tässä yleisellä tasolla IT-asioista, joita yrityksen on hyvä huomioida, mutta ota toki yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi asioista tarkemmin.IT ulkoistaminen

Yrityksen kumppaniksi kannattaa valita sopivan kokoinen IT-yritys , sellainen joka ei ole yrityksellesi liian suuri, koska pienen asiakkaan on vaikea saada suurelta toimijalta korkeaa priorisointia asioidensa hoitoon. Kovin suuren yrityksen ei vastaavasti kannata valita pientä toimijaa, jonka resurssit ovat rajalliset eikä aika välttämättä riitä laadukkaaseen palveluun.

Kustomrig yrityspalvelut sopivat parhaiten noin 1-20 hengen yrityksille. Asiakkaita on laajasti eri toimialoilta mm. festivaalijärjestäjä, graafikoita, kahvilaketju, kielenkääntäjä, muusikoita, myyntikonttoreita, personal trainer, rakentajia, tutkija, valokuvaaja sekä kansainvälinen verkkokauppias.Tekninen tuki

On tärkeää, että teknistä tukea on saatavilla sekä etänä että paikan päällä. Etätuki on kustannustehokasta, mutta esimerkiksi verkko- ja laitteistovikoja voi harvemmin ratkaista etänä. Tästä syystä kannattaakin valita paikallinen toimija, jonka ICT-asentaja pääsee tarvittaessa myös paikanpäälle.

Kustomrig IT-tuki palvelee sekä etänä että paikan päällä, ja hinnoittelu on selkeää ilman piilokuluja. Etätuki maksaa vain 15,32€/20min ja lähituki Tampere Pirkkala Lempäälä Kangasala alueilla 39,52€/tunti ALV0%.Tietoturva

Tietoturva palveluna toteutetaan F-Securen yrityksille suunnatulla lippulaivatuotteella, jonka avulla F-Securen sertifioitu asiantuntija ylläpitää tietokoneiden tietoturvan tasoa päivittämällä ohjelmistot F-Secure pilvessä toimivan web-portaalin kautta. Kyseessä on siis huomattavasti kuluttajille suunnattua tietoturvaa järeämpi ratkaisu. Siihen on paketoitu kolmen eri johtavan tietoturvayhtiön virusscannerit saman ohjelmiston alle. Tämä on erityisen kustannustehokasta siksi, että teknisen tuen tarve vähenee merkittävästi, kun kaikki laitekannan päivitykset ovat ajan tasalla.

Kustomrig tarjoaa F-Secure partnerina tietoturvaa palveluna, joka on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa suojata ja ylläpitää laitekantaa.Varmuuskopiointi

Yllättävän usein varsinkin mikro- ja pienyrittäjien data on vain yhden kovalevyn tai vanhojen manuaalisten varmuuskopioiden varassa jollain ulkoisella kovalevyllä. Tämä on erittäin väärä paikka säästää rahaa, sillä kovalevyn hajotessa vahingot tulevat todella kalliiksi. Useita tapauksia on tullut vastaan, joissa ulkoisen kovalevyn pudottaminen lattialle on särkenyt kovalevyn. Manuaalinen varmuuskopiointi on myös hyvin harvoin kovinkaan ajantasalla, sillä harvapa sitä jaksaa joka päivä olla varmuuskopioimassa.

Kustomrig tarjoaa ratkaisuja, joilla varmuuskopiointi voidaan automatisoida varsin pienin kustannuksin. Ja kovalevyn hajotessa kaikki tiedot ovat edelleen tallesssa.Tietotekniikka

Omat vai leasing-laitteet? 10 vuotta sitten leasing oli järkevä vaihtoehto, sillä tietokoneet vanhenivat tehojensa puolesta tasaisesti aina kolmen vuoden sykleissä. Mutta nykyään vain äärimmäisen raskaassa käytössä olevia koneita joutuu päivittämään kolmen vuoden välein, eikä silloinkaan tarvitse välttämättä vaihtaa kaikkia osia. Esim. viisi vuotta sitten rakennetuilla kustomoidulla toimistokoneella pärjää vielä tänäkin päivänä oikein hyvin.

Laatuun onkin syytä panostaa, sillä esim. uudet markettien 300€ maksavat läppärit ovat ihan yhtä hitaita kuin viisi vuotta sitten. Uusi ei ole pitkään aikaan enää tarkoittanut automaattisesti nopeampaa konetta. Panostamalla laatuun panostat myös kestävyyteen, sillä laadukkaille laitteille ja komponenteille valmistajat myöntävät pitkän takuun. Tämä on ekologista ja kestävää kehitystä. Saat siis kaupan päälle vielä hyvän mielen, kun kaikki toimii pitkään.

Vielä yksi asia, joka tukee omien laadukkaiden laitteiden hankintaa, on Microsoftin julistus siitä, että Windows 10 on viimeinen Windows-versio, jota jatkossa vain päivitetään tarpeen mukaan. Vaikka Microsoft tässä asiassa joskus takkiaan kääntäisikin, niin se ei tule tapahtumaan lähiaikoina, joten ajurituki laitteille tulee olemaan lähempänä kymmentä kuin kolmea vuotta.

Kustomrig tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita laiteratkaisuita, jotka ovat yhdenmukaisia, yrityskäyttöön suunniteltuja sekä eettisesti valmistettuja, pääsääntöisesti joko Suomessa, Saksassa tai Japanissa.

Nettihotelli ja sähköposti

Yllättävän moni valitsee nettihotellin ja sähköpostipalvelun tarjoajaksi sen kaikista halvimman vaihtoehdon. Osittain varmaankin siksi, että palveluiden laatua on vaikea vertailla netissä, ja vertailun vaihtoehdoiksi usein jäävätkin vain nettihotellin ominaisuudet ja hintatiedot. Halvin on kuitenkin lähes kaikessa aina huono valinta, ja ainakin nettihotellissa väärä paikka säästää, sillä minkä tahansa yrityksen liikevaihdossa nettihotellikulut ovat täysin mitättömät. Tänä päivänä yritysten tärkeimpiä työvälineitä ovat sähköposti, verkkosivut ja/tai verkkokauppa.

Hyvän ja laadukkaan valinnan voit tehdä helposti tulemalla Kustomrigin asiakkaaksi. Yhteistyökumppanina meillä on tamperelainen Capnova, jolla on omat konesalit täällä Tampereella. Tehokkaan yhteistyömme ansiosta kaikki nettihotelliin ja sähköposteihin liittyvät asiat hoituvat todella helposti ja nopeasti. Sinun ei siis tarvitse jonottaa missään asiakaspalvelussa, sillä kauttani asiasi hoituu suoraan.

Tietotekniikka
palvelut:

 • Adobe ccloud SaaS
 • ATK-huolto
 • ICT-asentaja
 • fi domain
 • Konsultti
 • Kustomoitu tietokone
 • Langatonverkko
 • Lähiverkko
 • Mobiiliverkko
 • Nettihotelli
 • Palvelin
 • Sähköposti
 • Tietohallinto
 • Tietojärjestelmä
 • Tietokone korjaus
 • Tietoturva
 • Tukipalvelut
 • Varmuuskopiointi
 • Verkkokauppa
 • Yhteystiedot:

  Ojavainionkatu 10 A6,
  33710, Tampere.

  Yritysten IT-tuki avoinna

  Ma-Pe, klo 9-17:00

  040-751 9248

  Sähköposti myös muina aikoina.

  petro@kustomrig.fi

  Lähetä viesti

  Viesti:
  Ojavainionkatu 10 A6,
  33710, Tampere Pirkanmaa.